wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka Prywatności i ochrona danych osobowych

Bestsellery

Kontakt

Cennik

Pobierz cennik PDFPobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

Ankieta

Czy warto kupować zamienniki?

  • Tak, są dobre i tanie
  • Nie, wolę oryginały

Chmura tagów

Polityka Prywatności i ochrona danych osobowych

Podanie danych osobowych przez użytkownika jest dobrowolne, jednakże podanie ich jest konieczne w celu realizacji zamówienia oraz do celów finansowo-księgowych.
Zarejestrowanie użytkownika w sklepie internetowym www.TanieDrukowanie.com oznacza zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez firmę Beata Gabriel tylko i wyłącznie w celu realizacji zamówienia oraz do celów finansowo-księgowych, a także opcjonalnie w celu informowania o akcjach promocyjnych i reklamowych sklepu. Klient może w każdej chwili zrezygnować z otrzymywania informacji reklamowych. Dane osobowe nigdy nie będą udostępnione innym podmiotom do celów marketingowych. Dane osobowe udostępnione przez użytkownika sklepu www.TanieDrukowanie.com są przechowywane i zabezpieczone na zasadach określonych w obowiązujących przepisach prawa.
Administratorem bazy danych osobowych podanych przez klientów sklepu internetowego www.TanieDrukowanie.com jest przedsiębiorstwo Beata Gabriel z siedzibą we Wrocławiu przy ul. Inżynierskiej 63/1.
Firma Beata Gabriel zapewnia prawo wglądu do danych osobowych, weryfikacji, poprawiania lub usunięcia danych osobowych zgodnie z art.32, ust.1pk. 7 i 6 Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997r. Klienci mogą przeglądać ofertę sklepu internetowego www.TanieDrukowanie.com bez konieczności rejestracja konta użytkownika i podawania danych osobowych. Klient składający zamówienie w sklepie internetowym www.TanieDrukowanie.com może dobrowolnie wyrazić zgodę na dodatkowe przetwarzanie adresu e-mail w celu jednorazowego wysłania ankiety badającej opinię o dokonanej transakcji. Adres e-mail zostanie wtedy użyty przez firmę Beata Gabriel jedynie w celu przekazania ankiety, a dane otrzymane w wyniku ankiety posłużą do opublikowania w sieci Internet opinii o sklepie internetowym www.TanieDrukowanie.com.
Firma Beata Gabriel może wykorzystywać adresy IP uzyskane podczas połączeń internetowych w celach technicznych, statystycznych i demograficznych. Dane o adresach IP nie będą łączone z danymi osobowymi klientów i będą stanowić jedynie materiał do wewnętrznej analizy.


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl